SWEDEN!!!

Äntligen på svensk mark igen. Efter 7 månader har ju nu återvänt hem till Sveariket, 10 kilo fetare, finnigare hy men så lycklig!! Vilken känsla det var när jag ko ut genom dörrarna på arlanda och fick se att min underbara familj står med en skylt som det står välkommen hem Jessica och väntar på mig. Det blev ett tårfyllt mötande.

Väl hemma i lilla Skövde blev det en god middag och självklart en massa svensk godis, så nu ligger jag helt utslagen i mitt eget rum i min egen säng, bra känsla att äntligen få kunna somna i sin egen säng. 

It's good to be back home. (skanr doch mina värdbarn lite)



 

Last night in the US

Så var sista natten kommen, känns bra. Sorligt med alla hejdå man sagt bara. Men jag kommer få träffa min underbara vänner snart igen. Kommer bli sjukt jobbigt att säga hejdå till familjen imorgon, speciellt mina två underbara värdbarn Kristina och Tyler. Jag tycker om dem så mycket och jag kommer sakna dem så. Tackar än en gång för att skype finns.
Väskorna är snart packade, har dock ett antal kilo övervikt i den ena och måste då betala 120 usd, det suger. Men jag måste ju få med mig allt hem så några andra alternativ finns inte. 

Imorgon bär det äntligen av, hem, hem till Sverig och Skövde. DET KÄNNS SÅ BRAAAA! 

Home

Ätnligen hemma, lååååååålng bilresa idag. Barnen var jätteduktiga hela tiden faktiskt, kan iof bero på att vi såg på Dora hela resan (5 timmar).

Semestern har varit jättebra. Vi bodde på ett superfint hotell som låg precis vid skidbacken och vattenparken. Metsadels av tiden tillbringades i vattneparken för det var det barnen ville göra. Men i fredags åkte vi alla skidor, hur kul som helst. Dett var min fjärde resa med familjen, de är verkligen så snälla som tar med mig på alla deras resor, det uppskattas verkligen ifrån min sida. Nu är sista resan gjord och nästa vecka bär det av hem till Sverige. Lite att fixa först bara....men jag ska nog hinna med allt.

Klockan är nu lite över 9 och jag är dötrött, dags att ta igen lite förlorad sömn tror jag. Godnatt!

Skiing

Äntligen har jag åkt skidor, och inte i vilket land som helst utan USA..coolt. Var faktiskt riktigt grymt, dock åkte bara Tyler och Kristina två åk sen pallade dem inte mer. Men men, får hoppas att det går bättre för dom imorgon. Vi var även en sväng till vattnelandet idag igen, barnen älskar det (jag med för den delen).

Nu är det mindre än en vecka kvar till jag åker hem....sjukt!! Längtar som bara den.

RSS 2.0